hemelektronik är min grej

Hemmabiosystem för en ljudsam upplevelse


skrivet den 15 sep av Frida, klockan:11:14

Jag har i dagarna uppgraderat mitt hemmabiosystem, vilket var ett måste då jag älskar film och en tredjedel av upplevelsen sitter i ljudet. Eftersom jag enbart hade ett 2.1 system innan, vilket innbär att jag bara hade två stycken fronthögtalare, har jag nu uppgraderat till ett 5.1 system. Två fronthögtalare, en center och två bakre högtalare vilket ger ett perfekt ljud och mycket bättre filmupplevelse. Hur ska man välja hemmabiosystem är frågan, personlig satsar jag alltid på säkra kort men högtalar från välkända märken, denna gången köpte jag Marshall-högtalare eftersom jag inte tidigare har provat dem. Jag hade ett par Yamaha innan och ville helt enklet prova något nytt även om jag absoult inte var missnöjd med mina gamla. Det Jobba var att placera ut högtalarna för att få så bra ljud som möjligt, jag höll på till förbannelse en hel helg för att få det perfekt. Kan dock säga att jag inte riktigt är där än men det börjar ta sig.

När det kommer till ljudanläggningar så rekommenderar jag att man alltid köper välkända märken för att få så bra ljud som möjligt och de bästa garantierna. Glöm absolut inte att optimera din förstärkare och anpassa nivåerna efter filmval för bästa upplevelsen. Ciao <3 


Currently rated 3.1 by 65 people

  • Currently 3,092307/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed